Om oss

Dr. Paco Montañés

Paco er opprinnelig fra Vila-real i Valencia-regionen. Som ung var han spesielt interessert i sport og ble etter hvert trener for flere spanske olympiske svømmere. Det var hans interesse for svømming som gjorde at han bestemte seg for å bli lege. Medisin studerte han ved Facultad de Medicina de la Universidad de Valencia. Før han åpnet Costa Blanca Klinikken sammen med sin norske kone Rita i 2004, jobbet han for det spanske helsevesenet i 20 år. Paco snakker flere språk, inkludert norsk.

SPANSK ID-nummer: 031202653

NORSK ID-nummer: 9409335

SVENSK ID-nummer: 6347686

Monika Barbara Marhaug

Monika er opprinnelig fra Sveits, men har bodd flere år i Bergen og snakker flytende norsk, engelsk, tysk og spansk. Hun er utdannet i Sveits, og har jobbet på klinikken vår i ti år. Hun elsker jobben sin fordi hun møter så mange hyggelige mennesker og får praktisert alle sine språk, i tillegg til at hun føler hun gjør det hun liker best; å ta vare på mennesker. Monica er som regel den første personen du møter når du kommer til resepsjonen.

Dr. Alexander Molano

Alexander er fra Colombia, og har en imponerende karriere bak seg. Han har jobbet som lege på flere steder prestigefylte steder i Spania de siste årene, både i det private og offentlige helsevesenet. Før han kom til Benidorm, hvor han i de siste årene har jobbet for IMED Levante, var han ansatt i Madrid. Han er populær blant våre pasienter, som skryter av hans blide og omsorgsfulle vesen.

costablancaklinikken.com 2004-2022

Translate »