Om oss

Dr. Paco Montañés (overlege)

Paco er opprinnelig fra Vila-real i Valencia-regionen. Det var hans interesse for svømming som gjorde at han bestemte seg for å bli lege. Medisin studerte han ved Facultad de Medicina de la Universidad de Valencia. Før han åpnet Costa Blanca Klinikken sammen med sin norske kone Rita i 2004, jobbet han for det spanske helsevesenet i 20 år. Paco snakker flere språk, inkludert norsk.

SPANSK ID-nummer: 031202653

NORSK ID-nummer: 9409335

SVENSK ID-nummer: 6347686

Monika Barbara Marhaug

Monika er opprinnelig fra Sveits, men har bodd flere år i Bergen og snakker flytende norsk, engelsk, tysk og spansk. Hun er utdannet i Sveits, og har jobbet på klinikken vår i ti år. Hun elsker jobben sin fordi hun møter så mange hyggelige mennesker og får praktisert alle sine språk, i tillegg til at hun føler hun gjør det hun liker best: å ta vare på mennesker.

Dr. Elena Carbonell

Elena er opprinnelig fra hovedstaten i regionen, València. Hun studerte ved Hospital General de València og har jobbet i det Spanske Offetlige Systemet i over 20 år. Hun jobber i primærhelsetjenesten ved et helsesenter i Benidorm. Hun er kjent for å oppdatere medisinske arbeidsprosedyrer som blir undervist i opplæringskurs. I 5 år jobbet hun sporadisk i klinikken, men nå jobber hun der regelmessig.

Dr. Nancy Martorell

Nancy er født på Cuba av en spansk mor, har hun dobelt statsborgerskap og har bodd i Spania i 5 år. Hun jobber i den Spanske Offentlige helsesystemet som lege for akuttmedisin med spesifikk opplæring for dette for formålet. Hennes vennlighet og tilnærmig til pasientene hennes skiller seg ut, og hun behersker engelsk.

Dr. Nelsy Toro González

Nelsy er det nyeste tilskuddet som lege ved klinikken.

Under bygging !

Carin Ullvius

Carin er det nyeste tilskuddet som helseprofesjonell ved klinikken.

Under bygging !

Michelle Krogenæs

Michelle er født i Oslo. Hennes skolebakgrunn er norsk-spansk. Hun koordinerer arbeidsplanen. Før jobbet hun ved et kjent sykehus i Benidorm. Hennes profesjonalitet og evne til å løse saker er enestående.

Michelle er som regel den første personen du møter når du kommer til resepsjonen.

costablancaklinikken.com 2004-2024

Translate »